Extended

Bij projecten in combinatie met andere kunstenaars noemen we ons zelf AttemaHaring Extended. Hieronder vindt u een overzicht van deze projecten.

Jorgen van Rijen & DuoAttemaHaring

Het duo speelt al jaren lang samen met Jorgen in verschillende bezettingen en ensembles. Al lang bestond het idee hun krachten te bundelen en op 18 december 2011 vindt de première van hun eerste programma samen plaats in Dordrecht. 2 Vooraanstaande componisten, Chiel Meijering en Florian Maier schrijven 2 nieuwe werken voor deze unieke bezetting en Jacob ter Veldhuis herschreef zijn Tatatata speciaal voor Jorgen en Brandt.

Caroline Cartens  & DuoAttemaHaring

Caroline Cartens is een kleurrijke sopraan, gespecialiseerd in zowel opera als hedendaagse repertoire. Samen met Astrid trad ze al veel op. Voor het festival Kunstmaand Ameland maakt het duo nu samen met Caroline een programma met muziek van Zweden tot Italie rondom een Zweedse mythe over liefde en verlies.

Miguel Fiol Duran & DuoAttemaHaring

De combinatie van dans en muziek spreekt het duo heel erg aan. Met Miguel Fiol Duran heeft het duo een danser gevonden die met zijn creativiteit en gevoel voor theater helemaal past bij hun. Al eerder werkte het duo met hem samen, maar voor Kunstmaand Ameland maken zij nu 4 verschillende korte programma’s met onder andere muziek van Radiohead, Arvo Part, John Cage en Diego Ortiz.

Wereldmuziek Cafe Carinhoso on tour
Miguel Fiol Duran–dance, Ezequiel Menalled–guitar
Martijn Traas–bandoneon, Peter Prommel–percussion 
Wilmar de Visser–double bass, DuoAttemaHaring

Voor de serie Tracks in het Concertgebouw in Maart 2011 brachten Astrid en Brandt deze musici en danser bij elkaar. De combinatie van temperament, creativiteit en de mooiste muziek uit de hele wereld werd een prachtig concert. Dit seizoen herhaalt het duo dit concert een aantal keren.